-A1 SELIDBE BEOGRAD-
AGENCIJA ZA TRANSPORT I PREVOZ

USLUGE PREVOZA I TRANSPORTA

Vršimo transport robe, mašina i specijalnog tereta na željeno odredište. A1 agencija za selidbe Beograd poseduje vozni park koji čine kombiji i kamioni razlićitih velicina, tako da možemo slobodno reći da ne postoji vrsta transporta koju ne možemo da izvršimo. Uz iskusne vozače koji odlično poznaju puteve kako u Beogradu, tako i u Srbiji lako stižemo na Vašu lokaciju.

Vršimo transport specijalnog tereta poput klavira (koncertnih, polukoncertnih, električnih, pianina, …), kasa, mašina i druge vrste tereta koju ćemo demontirati, zaštiti steč ili puc folijom i bezbedno dopremiti na željenu lokaciju.

agencija-za-transport

CENE TRANSPORTA - PREVOZA

Kombi U gradu 3000 – 4000
Kombi Van grada 50 – 60 din/km
Kamion U gradu 5000 – 6000
Kamion Van grada 70 din/km

Cena transporta u gradu zavisi od relacije, količine stvari i od doba dana, sa kratkim zadržavanjem vozila na utovaru i istovaru.

Cena transporta van grada tarifira se po predjenoj kilometraži u oba pravca. Važi za relacije preko 100 km od početne tačke sa kratkim zadržavanjem vozila na utovaru i istovaru. Putarina nije uključena u cenu.

Za dodatne informacije o ceni selidbe i uslovima možete nas kontaktirati.

Agencija A1 Vam nudi uslugu odnošenja starih i nepotrebnih stvari (nameštaja, tehnike…) i građevinskog šuta na legalne gradske deponije. Bilo da je u pitanju par stvari ili kompletno pražnjenje Vašeg stana, garaže, podruma, tavana itd. posao će biti obavljen brzo i čisto, bilo kojim danom od 00-24h, po najpovoljnijim cenama.

phone-icon
email-icon
viber-icon
map-icon
top-up-icon