-A1 SELIDBE BEOGRAD-
SELIDBE STVARI U MAGACIN

SKLADIŠTENJE STVARI U MAGACIN

Potreban vam je siguran prostor za privremeno ili neodređeno vreme skladištenje stvari ali nemate gde da ih čuvate prilikom preseljenja ili adatptacije stana? Na pravom ste mestu, A1 selidbe Beograd vam nudi uslugu skladištenja stvari u našem magacinskom prostoru, gde će sve vaše stvari biti potpuno bezbedne do dostave . Prostor je pod video i fizičkim nadzorom 24h.

Prodali ste ste stan a novi još nije spreman za useljenje? Privremeno ćete boraviti u inostranstvu ili van grada? Ili renovirate stan u potpunosti i ne želite da vam se stvari isprljaju, oštete ili prosto smetaju tokom radova. Ovo su i najčešći razlozi zbog kojih se klijenti privremeno, najčešće na 2-3 meseca, odlučuju na skladištenje stvari.

selidbe-stvari-u-magacin

KAKO SE ORGANIZUJE SKLADIŠTENJE STVARI

Naša usluga skladištenja podrazumeva kompletnu organizaciju selidbe u našoj režiji. Pre samog prebacivanja stvari dolazimo na procenu posla da izvršimo popis stvari koje će se skladištiti, odredimo odgovarajuće transportno vozilo kao i broj radnika i dogovaramo okvirno vreme čuvanja, termin i cenu kompletne usluge.

U dogovorenom terminu dolazi naša ekipa sa odgovarajućim transportnim vozilom, kao što su kamion ili kombi selidbe umotava sve krupnije stvari u streč foliju a pokućstvo i sitnice pakuju u kutije, rasklapa sve što je neophodno, ubacuje u vozilo i dovozi do našeg magacina gde se stvari čuvaju. Kada za to dođe vreme, stvari se dovoze na novu ( ili staru ) adresu, istovaruju se, prebrojavaju, raspakuju, montiraju i postavljaju na predviđeno mesto. Prebacivanje stvari možemo organizovati u roku od 48h od vašeg poziva.

prevoz-stvari-u-magacin

SKLADIŠTENJE STVARI - CENA

Cena skladištenja stvari se određuje pre svega prema količini stvari i koliko dugo će one biti skladištene. Okvirna cena skladištenja, na mesečnom nivou, se kreće već od 5 evra/m3. Na cenu skladištenja se dodatno obračunava usluga selidbe do našeg magacina i vraćanje. Dodatni popust na kompletnu uslugu na duži vremenski period skladištenja.

Za sve dodatne informacije slobodno nas kontaktirajte.

phone-icon
email-icon
viber-icon
map-icon
top-up-icon