-A1 SELIDBE BEOGRAD-
SELIDBE SRBIJA

ORGANIZACIJA SELIDBE U SRBIJI

Organizujemo manje i veće selidbe van Beograda,u bilo koji grad i mesto u Srbiji. Gradovi kao što su Novi Sad, Niš, Kragujevac, Inđija, Čačak, Valjevo itd. su vrlo česte destinacije do kojih A1 agencija za selidbe Beograd vrši preseljenja.

Takođe, vrlo često prevozimo nameštaj i drugu robu za opremanje kuća, apartmana i soba u poznatim turističkim mestima kao što su Zlatibor, Kopaonik, Divčibare, Tara i drugim mestima. Gotovo da nema većih mesta u Srbiji u kojima nismo vršili selidbu.

selidbe-srbija

PRESELJENJE VAN BEOGRADA

Dosadio Vam je život u velikom i užurbanom gradu kakav je Beograd. Želite da se preselite u neko mirnije i manje mesto u unutrašnjosti Srbije? Ili ste dobili priliku za bolji posao u Novom Sadu, Nišu, Kragujevcu ili nekom drugom gradu? A možda samo želite da prebacite neke stvari u selo i opremite vikendicu? Kakav god da je zahtev u pitanju naša agencija za selidbe Beograd je najbolji izbor, jer ćemo vas, bez imalo poteškoća i stresa, preseliti u bilo koje mesto u Srbiji. Izabraćemo najsigurniju i najekonomičniju rutu prilagođenu vašim potrebama i budžetu. Naša transportna vozila su novijeg datuma i redovno su servisirana. Samim tim i tehnički ispravna i pouzdana za siguran transport po Srbiji. U zavisnosti od vrste i količine stvari koju želite da preselite, možete se odlučiti između nekoliko verzija kombija i kamiona (3.5t i 5t).

akcija-beograd-novi-sad

Pozovite nas kako biste saznali više o cenama za selidbe po Srbiji. Tu smo i za sve oste informacije a mi Vam garantujemo da se nećete pokajati. Zakažite besplatnu procenu kako biste unapred znali tačnu cenu usluge selidbe.

phone-icon
email-icon
viber-icon
map-icon
top-up-icon