-A1 SELIDBE BEOGRAD-
DOSTAVA NAMEŠTAJA IKEA

PREVOZ NAMEŠTAJA IZ IKEE

Planirate kupovinu novog nameštaja ili bele tehnike ali ne čeka vam se nekoliko dana na isporuku iz salona a kola su vam previše mala za prevoz? Obratite se profesionalcima za pomoć i istog dana ćemo vam dostaviti stvari na kućnu adresu. Naša agencija za selidbe je poznata po uslugama selidbe Beograd. Pored nameštaja i bele tehnike, prevozimo i velike biljke, tepihe, dušeke i raznorazno pokućstvo i opremu iz poznatih salona i tržnih centara ( IKEA, Emmezeta, Vitorog, YISK, Forma Ideale, Metro…).

Prevoz nameštaja i bele tehnike iz salona

Možete nas angažovati kako za prevoz jednog komada nameštaja tako i za kompletno opremanje stana, lokala ili kancelarije, bez obzira na spratnost i prilaz objektu. Za nameštaj koji mi dovezemo po dogovoru obezbeđujemo i montažu kao i njegovo pozicioniranje u stanu. Stari i dotrajali nameštaj i tehniku odvozimo na deponiju.

dostava-namestaja-ikea

Osim na teritoriji Beograda, stvari dovozimo u bilo koji grad i mesto u Srbiji. Ukoliko u vašem mestu ne možete da nađete nameštaj po vašem ukusu i želji,mi ćemo isporučiti vašu porudžbinu iz Beograda.

Salonima koji nemaju sopstvena vozila nudimo uslugu prevoza robe do kupaca i mogućnost saradnje po veoma povoljnim cenama i uslovima.

phone-icon
email-icon
viber-icon
map-icon
top-up-icon