-A1 SELIDBE BEOGRAD-
SELIDBE INOSTRANSTVO

MEĐUNARODNA PRESELJENJA

Pored preseljenja u glavnom gradu i Srbiji,naša A1 agencija za selidbe Beograd uspešno organizuje i selidbe u inostranstvo. Iz Srbije prevozimo u sve zemlje u regionu ( Hrvatska, Bosna i Hercegovina, Crna Gora, Makedonija itd.) i u zemlje EU. Organizujemo i selidbe naših ljudi koji su odlučili da se vrate u Srbiju.

Međunarodne selidbe svakako jesu specifična vrsta usluge jer se preseljenje vrši u drugu zemlju, pa je potrebno pribaviti svu neophodnu dokumentaciju i napraviti detaljan plan selidbe. Ako sve sve izvrši kako treba,šansa da dođe do nekog neprijatnog iznenađenja na granici je svedena na minimum. Naša agencija za selidbe poseduje veliko iskustvo, znanje i tehničke mogućnost kako bi se obavio ovaj prilično ozbiljan posao.

Naš vozni park čine moderna vozila koja ispunjavaju sve tehničke uslove za vršenje prevoza u inostranstvu i spremna su da u svakom trenutku budu angažovana za transport. Pored kombi selidbe, vršimo i kamionski prevoz. U našoj ekipi su vozači sa decenijskim iskustvom, svim neophodnim dokumentima i dobrim poznavanjem englekog jezika. Do sada smo obavili selidbe naših zemljaka iz Srbije u Norvešku, Švedsku, Austriju, Nemačku i Sloveniju. Takođe, preselili smo i nekoliko porodica u Hrvatsku, Makedoniju, Bosnu i Crnu Goru. Nove destinacije nam ne predstavljaju nikakav problem jer imamo želju za novim izazovima i iskustvima.

ORGANIZACIJA SELIDBE U INOSTRANSTVO

  • Sređivanje kompletne carinske dokumentacije i osiguravanje stvari prilikom selidbe
  • Pravljenje liste stvari i njihovo adekvatno obeležavanje
  • Profesionalno pakovanje i zaštita stvari
  • Demontaža/montaža nameštaja na utovaru i istovaru
  • Preuzimanje selidbenih stvari sa adrese utovara
  • Isporuka selidbenih stvari na krajnje odredište
  • Priprema dokumentacije za izvoz stilskog nameštaja,slika i knjiga
selidbe-inostranstvo

CENA SELIDBE U INOSTRANSTVO

Ovim putem vam ne možemo dati neku okvirnu cenu selidbe u inostranstvo jer svaka selidba je priča za sebe,te zavisi od vrste i količine stvari,veličine transportnog vozila, zemlje i mesta gde se vozi,dodatnih usluga prilikom selidbe kao i od pratećih putnih i carinskih troškova ( putarine, vinjete, carinske deklaracije itd. ). Pozovite nas za okvirnu cenu selidbe i uslove ili ako želite možemo doći kod vas da izvršimo besplatnu procenu. Tako ćemo zajedno proći kroz sve detalje oko organizacije selidbe i dobićete preciznu, konačnu cenu naše usluge.

phone-icon
email-icon
viber-icon
map-icon
top-up-icon