-A1 SELIDBE BEOGRAD-
MONTAŽA I DEMONTAŽA NAMEŠTAJA

MONTIRANJE I DEMONTIRANJE STVARI TOKOM SELIDBE

Montaža i demontaža nameštaja su sastavni deo prilikom selidbe, stana, poslovnih prostora, kao i prilikom kupovine novog nameštaja u salonima. Za montiranje je najbolje angažovati profesionalce koji su stručni u rastavljanju i sastavljanju elemenata. A1 agencija za selidbe Beograd Vam, po najpovoljnijim cenama, pruža usluge:

  • Demontaža i montaža nameštaja prilikom selidbe
  • Montaža novog nameštaja iz salona
  • Montaža kuhinjskih elemenata i polica na zidove
montaza-namestaja-selidbe

DEMONTAŽA NAMEŠTAJA JE ČESTO NEOPHODNA

Nameštaj velikih dimenzija (bračni krevet, veliki garderober, tv regal/polica itd.) kojeg je fizički nemoguće izneti u komadu iz prostorije.

Nameštaj koji je u lošem stanju,pa može doći do oštećenja prilikom nošenja ili transporta.

Demontažom kabastog nameštaja izbegavaju se situacije sa zaglavljivanjem kada su u pitanju uska vrata,kao i hodnici i stepenište.

Naša firma zapošljava profesionalnog stolara sa višegodišnjim iskustvom i svim neophodnim alatom. Po obavljenoj selidbi,nameštaj se vraća u prvobitno, ako ne i bolje, utegnuto stanje.

demontaza-namestaja-selidbe

Ako imate nameštaj koji ne može da se demontira, a koji zbog svojih gabarita ne može bezbedno da se iznese ili unese kroz uska ulazna vrata i uski hodnik (da ne bi došlo do oštećenja svega pomenutog) mi imamo rešenje za vas. Mi imamo velikog iskustva sa unošenjem i iznošenjem kabastih stvari kroz prozore i preko terase, bez obzira koji je sprat u pitanju. Spuštamo i podižemo stvari pomoću kanapa i gurtni, a u izuzetnim slučajevima i pomoću autokrana.

phone-icon
email-icon
viber-icon
map-icon
top-up-icon