-A1 SELIDBE BEOGRAD-
KOMBI SELIDBE BEOGRAD

SELIDBE KOMBI VOZILIMA U BEOGRADU

Naša A1 agencija za selidbe Beograd Vam nudi uslugu kombi selidbe Beograd na celoj teritoriji glavnog grada. Kombi selidbe jesu najpovoljniji i najbrži način preseljenja. Kombi vozila su pogodna ukoliko selite stanove, kuće, kancelarija, lokala; za prevoz određene količine i vrste tereta, odnosno stvari. Nesmetano se mogu kretati i kroz sam centar grada, a takođe i za transport po Srbiji nema bržeg i efikasnijeg rešenja.

U situacijama kada je zbog specifičnosti saobraćaja u širem centru grada obavljanje selidbe kamionom otežano ili nemoguće, a u pitanju je veća količina stvari, najednostavnije rešenje je obaviti kombi selidbe Beograd u 2-3 ture. Treba napomenuti da cena te usluge u krajnjem slučaju može biti ista, ako ne i povoljnija u odnosu na cenu selidbe kamionom.

kombi-selidbe-beograd

Primeri cena za kombi selidbe:

  • Kombi prevoz jednog komada bele tehnike, sa našim utovarom i istovarom-cena je 4500 - 6000 rsd
  • Kombi prevoz jednog komada nameštaja, sa našim utovarom i istovarom-cena je 4500 – 6000 rsd
  • Kombi prevoz ugaone garniture sa našim utovarom i istovarom – cena je 5000 - 7000 rsd
  • Kombi prevoz trosed, dvosed, fotelja, frižider, veš mašina, sudo – mašina, šporet, 2 – 3 komada manjeg nameštaja i 15-ak kutija sa stvarima – cena je oko 12000 rsd

* Cene su na bazi nošenja stvari do drugog sprata, u slučaju malog lifta ili nepostojanja istog. Takođe, cene važe za kombi selidbe Beograd na užoj teritoriji grada (npr Železnik – Karaburma, Mirijevo – Zemun itd.). Za dodatne informacije u vezi cene selidbe možete nas slobodno kontaktirati.

PROFESIONALNA USLUGA KOMBI SELIDBE BEOGRAD

Nama nije potrebna navigacija za kombi selidbe Beograd, jer mi odlično poznajemo sve ulice u glavnom gradu i okolini, što nam omogućava da u najkraćem roku trasportujemo veše stvari sa jedne na drugu lokaciju. A1 selidbe Beograd vrše kompletnu organizaciju preseljenja od pakovanja stvari, demontaže i montaže nameštaja, prevoza robe do pružanja kompletne logistike i podrške tokom procesa preseljenja.

Sigurno da su kombi selidbe Beograd najtraženije zbog pristupačnosti vozila uzanim ulicama i prilazima ispred zgrada omogućavajući nesmetano kretanje i prohodnost, gde veće vozilo kao što je kamion za selidbe ne bi imalo mogućnosti za prolaz. Mi vam nudimo besplatnu procenu preseljenja, što znači da na vaš poziv dolazimo na adresu kako bi izvršili preciznu procenu selidbe, a cenovnik usluga vam prikazujemo transparentno bez skrivenih troškova.

Tokom kombi selidbe Beograd sve vaše stvari će biti bezbedne i u sigurnim rukama. Naši radnici za selidbe vode računa o vašim dragocenostima. Sve lomljive elemente ćemo zaštititi adekvatnim materijalima i dodatno obezbediti u tovarnom prostoru naših vozila kako ne bi došlo do lomova i oštećenja.

kombi-selidbe-u-beogradu

Mi vam pružamo različite usluge i tipove preseljenja, kao što su:

KOMBI SELIDBE NA CELOJ TERITORIJI BEOGRADA

Naš glavni grad zbog fluktacije velikog broja stanovnika i konstantnog širenja od centra ka prigradskim naseljima ima najveći broj preseljenja u Srbiji. A kombi selidbe Beograd su svakako najzastupljeniji vid transporta za ove potrebe. Različiti su razlozi za veliki broj preseljenja, najčešće su u pitanju doseljavanja zbog veće ponude za posao, pa i preseljenja iz jednog dela grada u drugi kako bi se smanjila putovanja na posao, jer usled velikuh gužvi pre i nakon završetka radnog vremena provodi se bespotrebno mnogo vremena u prevozu, zatim doseljavanje studenata, kao i odseljavanje penzionera na periferiju kako bi se odmorili od gužve i buke u glavnom gradu.

Osim fizičkih lica, naša A1 agencija za selidbe Beograd, je veoma često angažovana za potrebe preseljenja malih i velikih kompanija, poslovnih prostora i kancelarija, koje se sele iz jednog dela grada u drugi tragajući za boljim poslovnim okruženjem i uslovima. Za sve navedene primere kombi selidbe Beograd su veoma popularne i tražene, jer mogu odgovoriti za gotovo sve zahteve i potrebe.

Kao što smo naveli mi vršimo selidbe na celoj teritoriji Beograda, među kojima su nam najtraženije usluge:

Osim ovih centralnih Bogradskih opština pokrivamo i sve ostale opštine kao što su: Savski Venac, Stari grad, Mladenovac, Rakovica, Grocka, Surčin, Lazarevac, Obrenovac, Sopot, Barajevo i Čukaricu. Pozovite nas već danas kako bismo isplanirali vaše preseljenje.

PAKOVANJE I ZAŠTITA STVARI TOKOM KOMBI SELIDBE BEOGRAD

Planirate kombi selidbu Beograd? Važno je da vaše stvari budu pravilno spakovane i zaštićene kako biste stigli sigurno na odredište. A1 selidbe vrši efikasno pakovanje i zaštititu stvari tokom preseljenja.

Mi koristimo najkvalitetnije materijale za pakovanje kao što su kartonske kutije za selidbe, trake za zaptivanje, streč foliju, mehurićastu foliju, bio flips ispunu, talasaste kartonske trake, stiropor, vazdušne jastučiće i ostalo. Ovi materijali će pružiti adekvatnu zaštitu vašim stvarima tokom transporta, kako ne bi došlo do neželjenog oštećenja i lomova.

Ukoliko je potrebno evidentiramo i obeležavamo kutije sa sadržajem i prostorijom iz koje dolaze. To će olakšati raspoređivanje kutija po dolasku i pomoći vam da pronađete potrebne stvari bez gubljenja vremena. Lomljive predmete poput stakla, porcelana, ogledala dodatno štitimo gore pomenutim materijalima. Takođe lomljive predmete poput televizora, monitora, računara dodatno osiguravamo postavljanjem zaštitnih podloga i pažljivim pakovanjem.

Kutije se ne smeju preopteretiti teškim predmetima, kako ne bi došlo do njihovog pucanja, a i zbog lakše manipulacije.

pakovanje-u-kombi-za-selidbe

Za pouzdanu kombi selidbu Beograd sa maksimalnom zaštitom vaših stvari, obratite se nama, jer mi imamo iskustvo, znanje i opremu kako bi sve proteklo kako treba i bez stresa. Naš tim stručnjaka posvećen je pružanju najboljih usluga preseljenja po pristupačnim cenama. Ako imate bilo kakvih dodatnih zahteva možete nam se obratiti, a mi ćemo osigurati bezbedan transport kombi vozilima svih vaših dragocenih stvari.

SLAGANJE STVARI U KOMBI ZA SELIDBE

Pakovanje stvari u tovarni prostor tokom kombi selidbe Beograd zahteva pažljivo planiranje kako bi se maksimalno iskoristio prostor i osigurala bezbednost vaših stvari tokom transporta. Evo nekoliko koraka koji vam mogu pomoći da to uradite na najbolji mogući način:

Pre nego što se krene sa slaganjem stvari u tovarni prostor treba napraviti plan i raspored, pre svega razmisliti o veličini i obliku svakog komada nameštaja i kutija kako bi se prostor najoptimalnije iskoristio.

Na dno se postavljaju teži predmeti poput nameštaja kako bi se stabilizovao teret i sprečilo pomeranje tokom vožnje. Pokušajte da ravnomerno rasporedite teret duž celog prostora kombija kako biste održali balans vozila. Ovo će pomoći u sprečavanju preopterećenja jedne strane vozila i olakšati vožnju.

Nakon što postavite teže predmete na dno, postepeno gradite visinu pakovanjem lakših predmeta i kutija na vrhu. Ovo će vam pomoći da maksimalno iskoristite vertikalni prostor kombija. Koristite trake za zaptivanje ili užad kako biste fiksirali teret i sprečili pomeranje tokom vožnje. Ovo je posebno važno za veće predmete koji bi mogli da se prevrnu ili skliznu tokom transporta.

Nadamo se da će vam ovi korisni saveti pomoći tokom kombi selidbe Beograd. Tim A1 vam stoji na usluzi za sve vrste preseljenja, slobodno nas kontaktirajte i uspešno se preselite sa nama.

phone-icon
email-icon
viber-icon
map-icon
top-up-icon