-A1 SELIDBE BEOGRAD-
GRADSKE I PRIGRADSKE OPŠTINE

NAJPOUZDANIJE SELIDBE BEOGRAD NA CELOJ TERITORIJI GRADA

Agencija A1 selidbe Beograd za Vas obavlja kompletnu uslugu selidbe u Beogradu. Možemo se pohvaliti velikim brojem uspešno obavljenih preseljenja na teritorija našeg glavnog grada, tako da je to ujedno i naš glavni posao.

Beograd se u zadnjih 20-ak godina veoma mnogo i prilično neplanski izgradio tj. proširio a broj stanovnika se gotovo iz dana u dan povećava kao i broj automobila. Zbog toga Beograd ima specifičan saobraćaj. Što znači gotovo celodnevna gužva u skoro svim delovima grada, uske i jednosmerne ulice, nepristupačni prilazi zgradama, manjak parking prostora. Ako dodamo još i zabrane kretanja u određenim delovima dana. Zbog svega navedenog selidba sa velikim kamionom može biti komplikovana i nesnosna. Takođe, u Beogradu imamo dosta zgrada sa malim i starim liftovima i zgrada koje uopšte nemaju liftove, dvorišne zgrade do kojih je nemoguće prići sa teretnim vozilom. Mi smo toga i te kako svesni i navikli smo da radimo u takvim okolnostima. Sa dobrom organizacijom posla nastojimo da svaka selidba u Beogradu bude izvršena sa što manje nervoze i stresa.

selidbe-u-beogradu

ODGOVARAJUĆI VOZNI PARK ZA SELIDBE BEOGRAD

U našem voznom parku imamo kombi vozila i manji kamion do 3,5t koji su prilagođeni za selidbe u Beogradu jer nepodležu zabrani kretanja kroz grad, lakša su za manevrisanje kroz uzak prostor i za parkiranje, a pritom imaju veliki i tapaciran tovarni prostor. Iako spolja ne deluju tako veliko, iznenadićete se koliko stvari uz pravilno slaganje može da stane u pomenuta vozila. I duplo više nego što biste u prvi mah pomislili. Koje vozilo izabrati za prevoz zavisiće od količine stvari koja se seli ili veličine stana. Kombi selidbe su najzastupljenije u gradu.

Ako Vam je potrebna selidba stana, kuće ili firme, selidba jednog komada nameštaja,nekoliko komada ili usluga kompletnog preseljenja u bilo koji deo grada, naša agencija za selidbe je najbolji izbor. Dobićete najbolju ponudu i uslugu za vaš novac a mi preporuku za kvalitetno obavljen posao. Iza nas je preko 5000 izvršenih selidbi samo na teritoriji Beograda. Veliko iskustvo smo stekli u raznoraznim situacijama. Stojimo vam na raspolaganju svim danima u godini 24 h dnevno.

Agencija A1 selidbe Beograd – čeka na Vaš poziv!

phone-icon
email-icon
viber-icon
map-icon
top-up-icon