-A1 SELIDBE BEOGRAD-
ODVOZ STVARI NA DEPONIJU

ODVOŽENJE NEPOTREBNIH STVARI I NAMEŠTAJA NA DEPONIJU

Odvoženje starog nameštaja i stvari na deponiju je vrlo česta usluga prevoza koju obavljamo tokom cele godine. Ako se i u toku vaše selidbe pojavio višak nepotrebnih stvari ili starog nameštaja koji vam više nije potreban i ne znate šta ćete i gde ćete sa tim, onda je pravi trenutak da se svega toga rešite, brzo i lako. A1 agencija za selidbe Beograd nudi usluge odvoženja starog nameštaja, bele tehnike, pokućstava i drugih stvari na legalnu deponiju. Čekate na dostavu novog nameštaja iz salona a nemate gde sa starim ili želite da napravite prostora u garaži i podrumu? Pozovite nas i već danas se rešite nepotrebnog viška stvari.

Odvoženje starih stvari na deponiju obavljaju i ekipe gradske čistoće svakog prvog vikenda u mesecu, u slučaju da hoćete sami da to obavite. Sve što je potrebno da vi uradite jeste da se taj otpad ostavi pored najbližeg kontejnera u ulici u kojoj stanujete. Međutim, ukoliko zbog težine i gabarita nepotrebnih stvari niste u mogućnosti sami da ih iznesete iz stana,podruma ili garaže, pozovite nas i mi ćemo u najkraćem mogućem vremenskom roku poslati potreban broj radnika da to urade umesto vas. Po potrebi ćemo rasturiti, odnosno demontirati svaki kabasti komad nameštaja radi lakšeg iznošenja.

odvoz-stvari-na-deponiju

Ukoliko u bilo kom trenutku želite da se rešite stvari koje vam ne trebaju, mi ćemo organizovati kombi prevoz nepotrebnih stvari do gradske deponije u terminu koji vama odgovara. Bilo da je u pitanju par stvari ili kompletno pražnjenje vašeg stana, kuće, podruma,garaže,tavana, itd. posao ćemo obaviti brzo i pedantno, po pristupačnoj ceni.

ODVOZ ŠUTA - ČIŠĆENJE PODRUMA, GARAŽA, TAVANA

Bavimo se i odvoženjem građevinskog šuta nakon renoviranja stanova, lokala i drugih objekata. Za manje količine šuta ( do 30-35 džakova ) odvoz vršimo kombijem, dok za veće količine šaljemo kamion za prevoz. Utovar možete organizovati vi ili mi možemo da pošaljemo našu ekipu fizičkih radnika. Takođe, vršimo čišćenje podruma, garaža i drugih prostorija i odvozimo sitniji i kabastiji otpad na deponiju.

CENE ODVOZA STARIH STVARI I ŠUTA

Cena odvoza se određuje prema količini stvari i šuta, lokaciji gde se utovara,potrebnog vozila, spratnosti ako nema lifta,potrebnog broja radnika itd. Besplatno odnosimo staru belu tehniku. Takođe,ukoliko angažujete našu firmu za uslugu selidbe,imate opciju besplatnog odnošenja manje količine stvari. Za veću količinu cena je po dogovoru. Za okvirnu cenu usluge popunite kontakt formu za selidbe ili nas pozovite za procenu.

phone-icon
email-icon
viber-icon
map-icon
top-up-icon