-A1 SELIDBE BEOGRAD-
SELIDBA SPECIJALNOG TERETA

PRESELJENJE GABARITNIH PREDMETA

Profesionalne usluge selidbe specijalnog tereta vam pruža A1 agencija za selidbe Beograd. Pod specijalnim teretom podrazumevamo svaki komadni teret koji pojedinačno teži više od 120 kg, a potrebno ga je ručno preneti unutar objekta ili ga transportovati na drugu lokaciju. Takav teret zahteva posebnu opremu (gurtne, kanapi, kolica…), kao i tehniku i obučeno ljudstvo za njegovu manipulaciju i prevoz.

U specijalne terete spadaju: selidbe klavira (koncertni, polukoncertni i pianino), sefova, TA peći, pekarske opreme, fotokopir-mašina… Selidbu specijalnog tereta obavljamo na celoj teritoriji grada i zemlje. Za sve informacije i cene možete nas kontaktirati ovde.

selidba-specijalnog-tereta

U situacijama kada je zbog uskih vrata, hodnika i stepeništa ne moguće uneti ili izneti neki komad nameštaja ili tehnike, koji je pritom velikih dimenzija a nepostoji mogućnost da se demontira u delove, jedino rešenje je da se taj posao izvede pomoću kanapa i gurtni (kaiševa), kroz prozor ili preko terase.

Najčešće su to pojedine selidbe antikviteta, frižidera sa duplim vratima, italijanske sofe itd.

selidba-palmi

Neposredno pre vezivanja kanapa, stvari je potrebno dobro zaštititi sa odgovarajućom zaštitnom ambalažom (rebrasti karton, puc-puc folija, streč folija, ćebe) kako ne bi došlo do oštećenja prilikom spuštanja/podizanja.

A1 agencija za selidbe je ekspert za ovakvu vrstu usluge jer smo obavili preko 30 spuštanja, odnosno podizanja stvari na ovaj način.

phone-icon
email-icon
viber-icon
map-icon
top-up-icon