-A1 SELIDBE BEOGRAD-
KARTONSKE KUTIJE ZA SELIDBE

PAKOVANJE I ZAŠTITA STVARI U KARTONSKE KUTIJE

Pakovanje stvari može biti jako naporan posao pri preseljenju, a uz to i njen najduži deo. Taj posao bezbrižno možete prepustiti A1 agenciji za selidbe Beograd, a naš tim će stručno upakovati Vaše pokućstvo, garderobu, obuću, knjige, posuđe i dr. u kvalitetne kutije za selidbu i najlonske dzakove različitih dimenzija. Osetljive stvari (ukrasi, staklo, posuđe…) se pre slaganja u kutije umotavaju zaštitnim papirom i puc-puc folijom.

Adekvatno spakovane, stvari su lake za manipulaciju i prenos, a bezbedne za kombi ili kamioski prevoz na odredište. Takođe nudimo uslugu profesionalne zaštite nameštaja, tehnike, specijalnog tereta, antikviteta i svega ostalog, uz garanciju. Zaštićene stvari su sigurne za prenos kroz skučene prostore, uska vrata i hodnike, a takođe su sigurne za transport do odredišta. U skladu sa Vašim zahtevima, u ponudi imamo više kombinacija zaštite. Cene pakovanja i zaštite možete videti ovde.

kartonske-kutije-za-selidbe

PRODAJA KARTONSKIH KUTIJA ZA SELIDBE

Troslojne kutije
Dimenzije: 600x400x400
Kutije cena: 130rsd

Petoslojne kutije
Dimenzije: 600x400x400
Cena kutija: 150rsd
Lepljiva traka (braon i providna)
Cena 100rsd

Streč folija od 5kg
Cena: 2000rsd

Puc folija
Cena: 100rsd/m2

pakovanje-stvari-u-kartonske-kutije

Naznačena cena materijala za pakovanje važi za korisnike naših usluga selidbe i prevoza. Za slobodnu prodaju cena je na upit

Vršimo pakovanje i zaštitu stvari koje predstavljaju jedan od najgorih, ako ne i najgori deo posla tokom selidbe. Ukoliko želite da kupite petoslojne kartonske kutije od nas, bez naše usluge pakovanja, besplatno ćemo ih dopremiti na Vašu adresu.

phone-icon
email-icon
viber-icon
map-icon
top-up-icon