-A1 SELIDBE BEOGRAD-
KOMBI PREVOZ BEOGRAD

PREVOZ I SELIDBE KOMBI VOZILIMA

Kombi prevoz je među najtraženijim uslugama koje pružamo, i to kao deo procesa selidbe Beograd, odnosno za transport i distribuciju gotovo svake vrste robe i tereta sa jedne lokacije na drugu. U velikom i dinamičnom gradu kakav je Beograd, kombi prevoz je najbrži i najisplativiji način da prebacite vaše stvari i robu. Kombi vozila su pogodna za brzo i lako kretanje u gustom beogradskom saobraćaju i za prilaz gradskim objektima gde se vrši utovari/istovar robe. Takođe, za kombi vozila do 3.5 tone ukupne mase ne važi zabrana kretanja kroz grad u određenim periodima (osim u ulicama gde je zabranjen saobraćaj svim motornim vozilima), pa se kombi prevoz može zakazati u bilo koje doba dana.

Posedujemo kombi vozila Fiat Ducato i Mercedes Sprinter koja nose do 1.5t tereta. Oba vozila imaju tapacirani tovarni deo, zapremine 10 i 15 m3. U vozilima se uvek nalaze sredstva za dodatnu zaštitu i nošenje stvari (kartoni,ćebad,gurtne,španeri itd.).

kombi-prevoz-beograd

USLUGE U PONUDI KOMBI PREVOZOM

 • Kombi prevoz kod selidbe stanova
 • Kombi prevoz kod selidbe poslovnih prostora
 • Transport specijalnog tereta (klavir,sef,pekarska oprema,industrijske mašine…)
 • Kombi prevoz građevinskog materijala
 • Dostava tehnike i nameštaja iz salona i trgovinskih centara
 • Iznajmljivanje vozila za potrebe distribucije robe
 • Odvoženje starih i nepotrebnih stvari na deponiju

ZAŠTO ODABRATI A1 AGENCIJU ZA KOMBI PREVOZ

 • Naša usluga je dostupna non-stop, dakle svakim danom 00-24 i poštujemo dogovoreno vreme dolaska na vašu adresu
 • Profesionalni vozači sa dobrim poznavanjem grada i poštovanjem pravila saobraćaja i bezbednog transporta robe
 • Uvek imate besplatnu pomoć vozača prilikom utovara i istvara vozila
 • Cene kombi prevoza ispod proseka i mogućnost stalne saradnje po još povoljnijim cenama
 • Veliki izbor materijala za pakovanje i zaštitu po veoma povoljnim cenama

Okvirnu cenu prevoza možete saznati ako nam pošaljete upit za online procenu selidbe. Pozovite nas i zakažite kombi prevoz ili selidbu.

prevozenje-stvari-kombi-vozilom

KOMBI PREVOZ INOSTRANSTVO

Vršimo kombi prevoz u inostranstvu,odnosno zemlje regiona (Hrvatska, Crna Gora, Bosna i Hercegovina itd) i sve zemlje EU (Nemačka, Austrija, Švedska itd). Imamo dugogodišnje iskustvo u ovoj oblasti a evo i nekoliko razloga zašto odabrati nas:

Po potrebi obezbeđujemo radnu snagu za utovar i istovar stvari i robe. Posavetovaćemo vas oko pribavljanja neophodne carinske dokumentacije, a po potrebi mi možemo preuzeti tu obavezu. Za duže relacije (preko 1500km) šaljemo dva vozača kako bi se roba isporučila u najkraćem roku.

Kombi prevoz vršimo vozilima novije generacije (Fiat Ducato, Mercedes Sprinter) zapremine oko 10m3 i nosivosti 1.5t, sa urednim tovarnim prostorom i GPS navigacijom. Cena po pređenom kilometru iznosi 30 – 35 evrocenti (u cenu nisu uračunate putarine, vinjete, mostarine i trajekti), u zavisnosti od relacije.

U ponudi imamo i kamion Mercedes Sprinter zapremine 18m3 i nosivosti 1.2t koji je pogodan za kabastu robu.

phone-icon
email-icon
viber-icon
map-icon
top-up-icon