-A1 SELIDBE BEOGRAD-
PRIPREMA SELIDBE

PRIPREMA ZA PRESELJENJE

Selidba može biti lepo iskustvo ako se na vreme i adekvatno pripremite. Kako bi izbegli nepotrebne probleme koje preseljenje ponekad nosi, pročitajte tekst A1 agencije ya selidbe Beograd i informišite se šta trebate obaviti kako bi Vaše preseljenje prošlo što brže, bezbolnije i kvalitetnije.

Poželjno je što ranije dogovoriti tačan datum preseljenja. Nakon što utvrdite tačan termin selidbe, prema tome prilagodite ostale obaveze, dogovore i planove. Preseljenje u novi dom i okruženje je stresno kako za Vas tako i za decu, pa im pokušajte što više olakšati prilagođavanje novoj sredini, školi, prijateljima… Na vreme razgovarajte s njima o razlozima selidbe i pokušajte im što bolje objasniti. Možda Vam se to ne čini kao nešto što je vezano za selidbu, ali vrlo je važno da naučite decu na novi broj telefona i novu adresu.

Nabavite dovoljan broj kutija za selidbe raznih veličina (veće za lakše stvari kao što su odeća, obuća, posteljina i drugo, a manje za knjige, posudje i druge teže stvari) i traka za zatvaranje kutija, kao i džakova.Možete nabaviti puc-puc foliju koja je odlična za zaštitu lako lomljivih stvari kao što su tanjiri, čaše, slike i drugo, te streč foliju. Svu gore spomenutu ambalažu možete dobiti od naše agencije za selidbe.

priprema-selidbe

Kod pakovanja obavezno označite (najbolje markerom) spisak stvari koje se nalaze u kutiji, a kutije sa lomljivim sadržajem posebno označiti. Novom stanaru (kome prodajete ili iznajmljujete stan) pokažite kako se rukuje uređajima kao što su klima, alarm ili neki drugi uređaj, ako ih ostavljate.

Posebno spakujte stvari koje će Vam trebati odmah nakon selidbe

  • lične dokumente i sve ugovore koji imaju veze sa nekretninom
  • potvrde o plaćenim računima
  • toaletne torbice, donji veš i odeću za prvih par dana nakon selidbe
  • alat i ostali pribor
  • hranu za Vas i kućne ljubimce
  • lekove

Napravite plan o rasporedu nameštaja i kutija u novim prostorijama da bi uštedeli vreme.

Obezbedite parking ispred zgrade za naše vozilo ako je moguće. Ukoliko je ulica izuzetno uska i/ili prometna, razmotrite mogućnost selidbe noću ili nedeljom.

phone-icon
email-icon
viber-icon
map-icon
top-up-icon