-A1 SELIDBE BEOGRAD-
ALATI KOJI TREBATE IMATI KAD SE SELITE

NAJNEOPHODNIJI ALAT ZA SELIDBU

Mnogo toga se dešava kada se spremate za preseljenje. A1 agencija za selidbe Beograd vam savetuje da iskontrolišete da svaki segment preseljenja ide na vreme. Morate biti sigurni da je sve stavljeno u prave kutije. I uvek postoji milion stvari koje treba rastaviti i sastaviti na staro i novo mesto. Evo najboljih alata koji su vam potrebni kada se pripremate za svoje veliko preseljenje!

Šrafciger

Dobro je imati pri ruci bar nekoliko različitih veličina odvijača. Ne biste trebali ni da pakujete ovo jer čim to učinite, postojaće još nešto što ćete morati da rastavite pre nego što možete da odete.

Dozator pištolja za selotejp

Ako imate dosta kutija za selidbe, obavezno se uputite u prodavnicu i nabavite dozator za pištolj za selotejp. Ovo može učiniti zaista lepim da se te kutije zalepe za samo nekoliko sekundi, umesto da se morate toliko petljati sa trakom i završiti u neredu. A možete ga čak i sačuvati kasnije da biste ga koristili sa drugim projektima u kući.

alat-za-selidbe

Čekić

Baš kao i sa odvijačem, želećete da budete sigurni da imate čekić na raspolaganju tokom vašeg selidbe. Dok napuštate staro mesto, čekić može biti odličan da pomogne da se neki od tih eksera izvuku iz zida i da razdvoji stvari. A onda kada dođete na novo mesto, moći ćete da koristite čekić još malo da sastavite stvari, pa čak i da ih okačite na zid. Ovo može biti još jedan koji jednostavno izostavite, a ne da ga pakujete.

Imbus ključ

Dok se budete spremali da se preselite, videćete da postoji mnogo vašeg nameštaja koji će koristiti šestougaoni ključ. Trebalo bi da razmislite o tome da nabavite njihov set sa mnogo različitih veličina kako biste bili spremni za selidbu. Posedovanje ovog kompleta može vam uštedeti vreme kada morate da premestite neke velike komade nameštaja. Morate da uradite montažu i demontažu nameštaja.

Rezač kutija

Kada stignete na svoje novo mesto, moraćete da otvorite kutije sa nečim. Bez lepog rezača kutija, moraćete da se oslonite na svoje ruke da biste izvadili stvari, a to može usporiti proces i učiniti ga bolom. Sa dobrim sekačem za kutije, moći ćete samo da isečete te kutije i počnete da vadite svoje stvari u tren oka.

Već postoji dosta stvari koje morate da pratite kada se selite. Imati pravi alat pri ruci može napraviti veliku razliku i obezbediće da sve možete da premestite bez mnogo gubljenja vremena ili muke. Obavezno držite ovih pet alata pri ruci tokom selidbe i sve će ići što je moguće glatko.

phone-icon
email-icon
viber-icon
map-icon
top-up-icon