-A1 SELIDBE BEOGRAD-
5 FAKTORA ZA USPEŠNU SELIDBU KLAVIRA

NAJBITNIJI ELEMENTI TOKOM SELIDBE KLAVIRA

Pažljivo transportovanje klavira nije lak zadatak, s obzirom na njegovu veličinu, oblik, krhkost i težinu. Međutim, profesionalci za selidbe klavira, kao što je tim u A1 selidbe Beograd, imaju dovoljno iskustva i veštine da transportuju ove divne instrumente kroz besprekoran proces.

Bez obzira da li ste angažovali profesionalne selidbe klavira da transportuju vaš klavir širom zemlje ili samo niz blok, postoji prilična količina pripreme koja je potrebna da bi se preselio jedan takav glomazan instrument.

Veličina i težina klavira

Klaviri su teški instrumenti, a njihov izazovan oblik ne olakšava stvari. Njihova težina može da se kreće od 100 kg pa do preko 500 kg. Zbog toga je njihov transport veoma rizičan proces koji je najbolje prepustiti samo profesionalcima. Za selidbe klavira imaju prave alate i opremu potrebnu za pomeranje, podizanje i transport ovih instrumenata bez rizika za njihove različite komponente.

faktori-o-kojima-teba-misliti-tokom-selidb-klavira

Tačke ulaska/izlaska

Baš kao što se glomazni nameštaj ili delikatni predmeti moraju pažljivo izneti kroz ulazne i izlazne tačke vašeg doma, vaš klavir takođe mora da bude u stanju da prođe na način da ne dođe do oštećenja na njemu ili strukturi vašeg doma. Ako su vaš uobičajeni ulaz ili izlazi, kao što su ulazna ili zadnja vrata, preuski da bi vaš težak i glomazan klavir mogao da prođe kroz njih, selidbari klavira moraju da smisle alternativne pristupne tačke, kao što su klizna vrata dvorišta, odakle se mogu preneti out. Zbog toga je od velike pomoći vlasnicima klavira da podele što više informacija o veličini svog klavira i pristupnim tačkama svog doma kako bi profesionalni selidbe mogli unapred planirati uspešano preseljenje.

Stepenice

Ako je vaš klavir smešten u prostoriji koja se nalazi na drugom spratu vašeg doma, prenosnici klavira će morati da se kreću kroz njih na veoma strateški i pažljiv način. Uske stepenice ili one sa krivinama i krivinama mogu dodatno zakomplikovati kretanje. Međutim, profesionalne selidbe obično mogu da se izbore sa ovim izazovom i bezbedno prenesu vaš instrument u prizemlje.

Prepreke

Još jedan važan aspekt koji pokretači klavira moraju uzeti u obzir prilikom transporta klavira je broj i priroda prepreka na putu od klavira do kamiona koji se kreće. Dok se neki predmeti, kao što su nameštaj ili prostirke i biljke, mogu lako ukloniti sa puta, određeni predmeti kao što su rasvetna tela ili police na zidovima ne mogu se lako pomeriti u stranu. Profesionalni pokretači klavira će morati da se snađu oko ovih predmeta ili će morati da ih uklone kako bi bezbedno i pažljivo pomerili klavir prema svom vozilu.

Vremenski uslovi

Vreme tokom kojeg se odvija selidba takođe igra važnu ulogu u tome kako će se proces odvijati. Klaviri su veoma krhki instrumenti i ostaju podložni promenama temperature i nivoa vlažnosti oko njih. Put od vašeg doma do vozila takođe može biti pod uticajem nepovoljnih vremenskih uslova kao što su jak sneg ili kiša i potrebno je izvagati prilikom izvođenja klavira.

Ako razmišljate da angažujete profesionalne selidbe klavira za bezbedan i nesmetan transport vašeg dragocenog instrumenta, razgovarajte sa svojim pouzdanim selidbama klavira iz A1 agencije za selidbe Beograd i mi ćemo dati sve od sebe da vam pomognemo i premestimo vaš klavir sa pažnjom i stručnošću koju imamo i po kojoj smo poznati.

phone-icon
email-icon
viber-icon
map-icon
top-up-icon